voita ruukin kattopeltipaketti

Pyydä tarjous - voita kattopellit

 

Pyydä meiltä tarjous kattoremontista 23.1.–31.3. aikana, niin voit voittaa Ruukki Classic tai Tiilikainen -kattopeltipaketin. Arvontaan osallistuvat myös kyseisillä tuotteilla arvonta-aikana kattoremontin teettäneet, jolloin voittajalle hyvitetään kattopeltien hinta.

 

*

Kohteen tiedot

Yhteystietosi

*
*

Pakolliset kentät * 

Arvonnan säännöt

  1. Arvonnan järjestää Kattoyksikkö Oy, Rajatie 29, 60510 Hyllykallio.
  2. Arvonta-aika on 23.1.–31.3.2023. Tämän jälkeen vastaanotettuja tarjouspyyntöjä tai tilauksia ei huomioida arvonnassa.
  3. Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Kattoyksikkö Oy:n, alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai arvonnan tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua arvontaan. Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi lähettää mainos- ja markkinointiaineistoa eri muodoissa ja osallistujan tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin.
  4. Arvontaan voi osallistua jättämällä Kattoyksikölle tarjouspyynnön, tilaamalla Kattoyksiköltä kattoremontin tai teettämällä arvonta-aikana kattoremontin Ruukki Classic- tai Tiilikainen-tuotteilla.
  5. Arvonnan palkintona on Ruukki Classic- tai Tiilikainen kattopeltipaketti.
  6. Palkinnon luovutus ja voittajan julkisuus: Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Mikäli henkilöä ei tavoiteta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä sopii voittajan kanssa tarkemmin voiton luovutuksen ajankohdasta ja siihen liittyvistä käytännön järjestelyistä, kuten saneerauskohteen mittaamisesta.
  7. Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja sekä arvontaan osallistuvat vapauttavat järjestäjän sekä sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. 
  8. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamiseen ja asentamiseen liittyvistä kustannuksista.
  9. Hyvitys ei koske arvonta-ajan ulkopuolella tehtyjä tilauksia tai tarjouspyyntöjä. Palkintoa ei myöskään vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. 
  10. Henkilörekisteriseloste ja tietosuojaseloste ›
Ota yhteyttä
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä