Rekry

Avoinna olevat työpaikat

 

katto- ja aurinkovoimala-Myyjä

 

Pohjois-Karjala

(Toimipiste: Joensuu)

 

Haku päättyy 11.7.2024

katto- ja aurinkovoimala-Myyjä

  

Uusimaa

(Toimipiste: Mäntsälä)

 

Haku päättyy 16.6.2024

katto- ja aurinkovoimala-Myyjä

 

Etelä-Pohjanmaa

(Toimipiste: Seinäjoki)

 

Haku päättyy 16.6.2024

 

Hakulomakkeen löydät alhaalta - täytä ja hae heti!

ETSIMME HYVIÄ TYYPPEJÄ MYYNTIIN - OOTKO SÄ YKS NIISTÄ?


Kattoyksikkö on nopeiten kasvava kattoalan yritys. Olemme nuori ja tehokas ammattilaisten tiimi. Meille tärkeää on asiakastyytyväisyys ja hyvä työyhteisö. Kokemuksemme mukaan asiakas saa parasta palvelua, kun työntekijät ovat osaavia ja nauttivat työstään sekä työyhteisöstä. Meidän remmissämme pääset tarjoamaan alan kestävimpiä ratkaisuja kattoremonteissa, kattohuolloissa ja aurinkovoimaloissa. Rehdisti ja reilusti.


Asiakaskokemus alkaa laadukkaasta ja rennosta asiantuntijamyynnistä. Olemme alalla tunnettuja osaavasta asiantuntijakartoituksesta ja rehdistä myynnistä. Myynnin johto on meillä ammattimaista ja saat tukea ja apua itsesi kehittämiseen. Sinun ei tarvitse olla aloittaessasi myynnin ammattilainen. Tärkeintä on, että asenne on kunnossa ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Meillä pääset mukaan laajaan koulutusohjelmaamme, jossa opetamme tunnistamaan katon riskitekijät ja miten myyntiä tehdään asiakkaan edun mukaisesti. Meillä sinusta tulee alan huipputekijä.


Jos olet jo pitkänlinjan myynnin osaaja ja tiedät, miten saat parhaiten tuloksia - meiltä saat alan laadukkaimmat tuotteet ja työvälineet osaamisesi hyödyntämiseen. Meidän kanssamme voit kehittyä suomen parhaaksi. Soita ja keskustellaan?


MEILLÄ SAAT:

 

- Alan parhaan palkkatason
- Parhaat työntekijäedut – bonukset onnistujille, hieronnat, toimivan työterveyden, aamupalat, padelit ja aidosti hyvät työkaverit
- Myydä rinta rottingilla hyvää työtä, joka tehdään alan parhailla tuotteilla
- Laadukkaan jatkuvan koulutuksen ja tuen työhön
- Mahdollisuuden olla mukana suunnittelemassa ja kehittämässä arjen tekemistä


Toivomme sinulta:


- B-ajokorttia
- Tahtoa kehittää osaamistasi jatkuvasti
- Aktiivista otetta asiakkaiden kanssa
- Kykyä toimia tarvittaessa itsenäisesti


Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen - täytä hakemus ja ota selvää, miksi Kattoyksiköllä meininkiä kiitellään Suomen parhaaksi!


KATTAA TAKUULLA. TUOTTAA TAKUULLA.


Kattoyksikkö on juuriltaan eteläpohjalainen, alan nopeimmin kasvava kattoremontti- ja aurinkovoimalaratkaisuja tarjoava yritys. Meidät tunnetaan rehdistä ja reippaasta asenteesta ja halusta tarjota asiakkaille vain parasta – ensimmäisestä tapaamisesta aina loppukartoitukseen.

 

HAE töihin KATTOYKSIKÖLLE

 

Täytä tietosi lomakkeelle.

 

Mikä kiinnostaa? *

Mille alueelle haet?
*
*
Sähköposti
*

Pakolliset kentät * 

 

Tekemisen meininki? Tule meille töihin!

 

Olemme nuorekas yritys, jolla on tuore lähestymistapa kattotöihin. Meidät tunnetaan fiksuista ratkaisuista, asiakkaan tarpeisiin venymisestä ja rautaisesta asenteesta työntekoon.

 

Kattomme alla on aina tilaa tyypille, jolla on näpeissä taitoa ja selkärangassa oikea asenne. Meillä ei katsota niinkään sitä, mistä olet tulossa, vaan sitä, mihin olet menossa. Löytyykö halua oppia ja tehdä? Meillä pääset osaksi mahtavaa porukkaa, jossa homma toimii, jokaisella on samat mahdollisuudet – ja kova työnteko vie pitkälle.

 

Olipa kiinnostuksesi ja osaamisesi sitten asennuksen tai myynnin puolella, kattoremonteissa tai aurinkopaneeleissa, laita tietosi meille yllä olevalla lomakkeella.

 

Ota yhteyttä
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä