Osallistu Arvontaan

Kattoyksikön Mega-arvonta

 

Arvontaan voi osallistua lomakkeella, tykkäämällä Kattoyksikön Facebook-sivusta tai seuraamalla Kattoyksikköä Instagramissa, jättämällä Kattoyksikölle tarjouspyynnön tai tilaamalla Kattoyksiköltä kattoremontin tai aurinkovoimala-asennuksen.

 

Arvonta-aika: 1.4.2022–31.8.2022

*

Kohteen tiedot

Yhteystietosi

*
*

Pakolliset kentät * 

Arvonnan säännöt

 1. Arvonnan järjestää KattOyksikkö Oy, Rajatie 29, 60510 Hyllykallio.
 2. Arvonta-aika on 1.4.–31.8.2022. Tämän jälkeen vastaanotettuja tykkäyksiä, seuraamisia, arvontalipukkeita, tarjouspyyntöjä tai tilauksia ei huomioida arvonnassa.
 3. Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. KattOyksikkö Oy:n, alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai arvonnan tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua arvontaan. Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi lähettää mainos- ja markkinointiaineistoa eri muodoissa ja osallistujan tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin.
 4. Arvontaan voi osallistua jättämällä palauttamalla täytetyn arvontalipukkeen (saatavilla esim. Kattoyksikön messuosastolta), täyttämällä osallistumislomakkeen (yllä), tykkäämällä Kattoyksikön Facebook-sivusta tai seuraamalla Kattoyksikköä Instagramissa, jättämällä Kattoyksikölle tarjouspyynnön tai tilaamalla Kattoyksiköltä kattoremontin tai aurinkovoimala-asennuksen.
 5. Arvonnan palkintona on Kattoyksikön kattoremontti omakoti-/pientaloon tai 6,3 kW aurinkovoimala.
 6. Palkinnon luovutus ja voittajan julkisuus: Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti puhelimitse. Mikäli henkilöä ei tavoiteta, arvontaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä sopii voittajan kanssa tarkemmin voiton luovutuksen ajankohdasta ja siihen liittyvistä käytännön järjestelyistä, kuten saneerauskohteen mittaamisesta.
 7. Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja sekä arvontaan osallistuvat vapauttavat järjestäjän sekä sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. 
 8. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetellusta palkinnosta. 
 9. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamiseen ja asentamiseen liittyvistä kustannuksista.
 10. Kauppahinnan hyvitys ei koske arvonta-ajan ulkopuolella tehtyjä tilauksia tai tarjouspyyntöjä. Palkintoa ei myöskään vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. 
 11. Henkilörekisteriseloste ja tietosuojaseloste ›
Ota yhteyttä
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä